Tässä blogitekstissä on sinulle selkeät ohjeet, kuinka voit myydä palveluitasi Studegon kautta. Palvelussa on valmiina verkkokauppa- ja kalenteritoiminnallisuudet, joten sinun ei tarvitse koodata omille verkkosivuillesi sähköistä kalenteria tai verkkokauppaominaisuutta. TERVETULOA STUDEGON PARIIN!

1. Luo itsellesi tili Studego-palveluun

Mene www.studego.com. Sivuston oikealta ylhäältä löydät Luo tili ja Kirjaudu -painikkeet (työpöytänäkymä) tai vasemmalta ylhäältä kolme viiva, joitka klikkaamalla löydät samat painikkeet (mobiiliversio). (Paina Luo tili- painiketta.

Voit myös klikata ylläolevaa painiketta. 

Syötä tietosi ja luo tili.

2. Aktivoi tilisi

Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilin aktivointilinkin, joka ohjaa sinut Studegon sivulle. Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana, jonka jälkeen pääset omalle sivustollesi.

3. Täytä ja allekirjoita Checkoutin alakauppiassopimus

Saat piakkoin kirjautumisesi jälkeen sähköpostiisi linkin Checkout-palveluun, jossa voit luoda itsellesi alakauppiastilin. Tämän tilin kautta sinulle tilitetään automaattisesti palveluidesi tuotot. Linkki on voimassa 24h, joten kannattaa kirjautua sinne tämän aikaikkunan sisällä, jolloin voit käydä myöhemmin täydentämässä tietojasi, jos et heti ennätä. Täytä sopimus ja allekirjoita se sähköisesti.
Checkout tarkistaa sopimuksen ja hyväksyy sen, jonka jälkeen voit alkaa myymään omia palveluita Studegossa. Yleensä sopimuksen hyväksymiseen 1-2 arkipäivää.

Sopimuksen kaikki tiedot koskevat sinun yrityksesi tietoja ja esimerkiksi laskutustiedot pyydetään Checkoutin sopimuskäytänteen vuoksi. Laskutusta sinulle ei tule Checkoutilta vaan Studego hoitaa palvelumaksut puolestasi.

Voit ottaa yhteyttä Studegoon tai suoraan Checkoutiin, jos sinulla tulee kysyttävää sopimuksesta tai sen täytöstä.

Studegon asiakaspalvelu:
rebekka.kinnunen@studego.com
info@studego.com
p. 0505345203

 

Checkoutin asiakaspalvelu:
Asiakaspalvelumme palvelee ma–pe klo 8–⁠21 ja la–su klo 8–16. Arkipyhät suljettu.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@checkout.fi tai puhelimitse: 0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)

4. Muokkaa kouluttajaprofiilisi

Kirjaudu omalle sivullesi, johon sinulla avautuu valikko. (Mobiilinäkymässä klikkaa kolmea viivaa, josta valikko avautuu.) Mene kohtaan kouluttajaprofiili, jossa voit muokata profiiliasi.

Lisää profiilikuva, kuvaus itsestäsi, titteli ja osa-alueet, joiden alla tarjoat palveluitasi. Voit lisätä somekanavasi, verkkosivusi ja yhteystietosi.

Saat profiilisi näkyvyyden julkiseksi sen jälkeen, kun olet allekirjoittanut Checkout-sopimuksen ja he ovat tarkistaneet sen.

5. Lisää koulutuksia omalla sivullasi

Voit lisätä verkkokursseja, webinaareja ja konsultaatioita kurssit- tai livekoulutus- osiossa. Klikkaa näistä valikoista, jolloin sinulle avautuu sivusto, jossa voit lisätä koulutuksia.

Verkkokursseihin avautuu Luo uusi kurssi ja webinaarehin/konsultaatioihin +Lisää aikoja, joiden kautta voit lähteä rakentamaan omaa koulutustarjontaasi.  

 

 

6. Sparraus livekoulutusalustaan

Ota yhteyttä info@studego.com, jos haluat testata webinaarialustaa ennen ensimmäistä webinaariasi/konsultaatiotasi. Alusta on helppokäyttöinen, mutta ylimääräisen jännityksen ja sujuvuuden vuoksi voi olla hyvä katsoa alustan toiminnallisuus kerran yhdessä. Opastamme ja autamme sinua!

Kysymyksiä

Ole rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on mitä vain kysyttävää koskien Studegoa. Vastaamme ja neuvomme sinua alustan käytössä, jotta saat tuotettua parasta mahdollista arvoa asiakkaallesi.

info@studego.com

p. 0505345203

 

Valmis aloittamaan Studegon käytön?