Verkkokoulutusta vaivattomasti 

Studego-
palvelussa

Haluatko helposti luoda verkkokursseja tai maksullisia webinaareja/yksityistunteja ilman, että joudut jatkuvasti laskuttamaan tai huolehtimaan teknisestä toteutuksesta? Studegon palvelussa voit nauttia huolettomasta kouluttamisesta ja keskittyä ydinosaamiseesi. 

 

Miten myyn osaamistani studegossa?

Onko sinulla osaamista, joka voisi tuottaa lisä-arvoa muille? Onko sinulla sen lisäksi vielä oma yritys?

Jos nämä molemmat ovat kunnossa niin silloin voit huolettomasti ottaa Studego-palvelun käyttöösi ja rakentaa palvelukokonaisuutta verkkokoulutuksen parissa. Studegon käyttö vaatii oman y-tunnuksen, mutta muita rajoittavia tekijöitä palvelun käytössä ei ole. 

Jokainen kouluttaja ei ole, eikä tarvitse olla tekninen huippuosaaja. Olemme rakentaneet Studego-palvelusta niin helppokäyttöisen, että kouluttaja ei tarvitse muuta kuin oman ydinosaamisensa sekä perustiedot ja -taidot tietoteknisesti. Osaat käyttää Studegoa, jos osaat päivittää sosiaalista mediaa. Ja jos et osaa niin mielellään autamme ja neuvomme. 

Studegon parhaita puolia on huolettomuus. Voit pitää livekoulutusta (maksullinen webinaari/yksityistunnit) lisäämällä sen kouluttajan kalenteriisi ja markkinoimalla sitä omissa kanavissa. Sen jälkeen tärkein tehtäväsi on keskittyä itse asiasisältöön. Rahaliikenne ja muu tekninen säätäminen tapahtuu automaattisesti eikä siihen mene kouluttajalta turhaa aikaa ja energiaa. 

Verkkokurssien laatiminen on selkeää. Studego-alusta neuvoo sinua askel askeleelta eteenpäin kurssin koonnissa ja pian huomaat, että materiaalit ovat sähköisesti koottu yhteen paikkaan ja kurssi on valmis. Kurssi on valmis myyntiin, kun vielä muistat laittaa kouluttajaprofiilisi ja kurssin/kurssimateriaalit julkiseksi. Kurssimateriaalit (videot, kuvat, tehtävät, muut dokumentit) täytyy myös erikseen laittaa julkiseksi.

Videot ja kuvat

Studego-pavelu perustuu video-ja kuvamateriaalien käyttöön verkkokursseissa. Verkkokurssille voit lisätä niin monta videoo tai kuvaa, kun kurssin kokonaisuus sitä vaatii.

Erilaiset dokumentit

Voit lisätä verkkokurssiin erilaisia dokumentteja. Studego-alusta tukee monia tiedostomuotoja, joten voit huolettomasti lisätä excel-taulukoita, tekstiä sekä kuva- ja videomateriaalia.

Tehtävät

Studego-palvelussa on avoimet/monivalinta-tehtävät, joita voi sisällyttää verkkokurssiin. Monivalintatehtävissä kouluttaja kirjaa eri vastausvaihtoehdot ja merkitee oikean väittämän. 

Tervetuloa tutustumaan Studegoon!

 

Se on maksutonta. Voit luoda oman kouluttajaprofiilisi ja koostaa oman verkkomateriaalisi. Emme veloita siitä. Veloitamme vain, jos sinä saat kauttamme myyntiä ja hyödyt palvelustamme. Reilua kaikkia osapuolia kohtaan!

Mitä me teemme erilla tavalla?

Meidän suurin intohimomme on ollut, että jokainen voi myydä osaamistaan vaivattomasti. Sen vuoksi olemme poistaneet monta estettä, palvelu on erittäin helppokäyttöinen sekä täysin automatisoitu rahaliikenteen osilta. Et tarvitse useaa eri palvelua, sillä Studegossa voit järjestää verkkokursseja sekä livekoulutusta saman profiilin alla. 

kysyttävää?
Haluatko yhteydenoton?