Back to kaamos -kampanja:

Voita yö Kylpylä-hotelli Rauhalahdessa kahdelle hengelle puolihoidolla

Tiedät sen hetken, kun tajuat kesän vääjäämättömästi olevan takana päin. Kaupat pursuilevat koulutarvikkeita, syystakkeja, pipoja ja hanskoja. Haluat kokea vielä edes sen pienen kiitävän hetken uimarannalla makoilua ja toivot, että aurinko antaisi ainakin viikon vielä lämpöään. Saattaahan se antaakin, mutta pian syksy on pitkällä ja meidät saavuttaa kaamos, tuo pimeä jakso vuodesta, jolloin aurinko ei nouse horisontin yläpuolelle…

Mikä torjuisikaan kaamosväsymystäsi paremmin, kuin vuorokausi tärkeän ihmisen kanssa Savon sydämessä, Kylpylä-Hotelli Rauhalahdessa. Studegon ahdistuksentorjuntaryhmä suosittelee kaikille reseptinä kaamosväsymyksen hillintään irrottautumista arjen kiireistä ja synkistä ajatuksista, pulahdusta kylpylässä ja pysähtymistä ihan rauhassa ruuasta notkuvan pöydän ääreen. Suomalaiset ovat selvinneet mistä vain, joten selviävät tästäkin.

Back to kaamos -kampanjamme on pilkahdus valosta pimeässä syksyssä. Osallistu arvontaan ja voita lomavuorokausi!

Jos ei arvonnassa satu onni potkaisemaan – ja vaikka potkaisisikin – suosittelemme kaikille myös oppimisen ja opettamisen iloa studego.com-sivustolla mainioiden verkkokurssien ja livekoulutusten parissa.

Back to kaamos -kampanja

Kampanja-aika 1.8.-14.10.2021
Palkinto: vuorokausi kahdelle hengelle Kylpylä-hotelli Rauhalahdessa puolihoidolla

Arvontaan voi osallistua vain alla olevalla lomakkeella kampanja-aikana. Arvonta suoritetaan 15.10.2021 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tietosuojaseloste