Haluatko kouluttaa verkossa riskittömästi ilman suuria kuluja?

Etsimme kymmentä kouluttajaa/valmentajaa pilottiryhmään, joille haluamme tarjota edullisen tavan kouluttaa verkossa. Studego on vuoden 2021 alussa markkinoille tuotu verkkokoulutusalusta, jossa rahaliikenne ja monet verkkokouluttamisen haasteet ovat automatisoitu ja kouluttaja saa keskittyä ydinosaamiseensa eli valmentamiseen. Hänen ei tarvitse miettiä teknisen osaamisen tasoaan, sillä Studego on erittäin helppokäyttöinen.

Järjestelmä sisältää automatisoidun verkkokaupan, jolloin asiakkaat voivat ostaa suoraan Studegon sivuilta kouluttajan palveluita (verkkokursseja tai livekoulutusta) eikä kouluttajan tarvitse huolehtia linkkien tai laskujen lähettämisestä. Varauskalenterin avulla voit tarjota asiakkaale helpon väylän ostaa maksullisia webinaareja/konsultaatioita.

Tarjoamme pilottiryhmälle erittäin edullisen mahdollisuuden kouluttaa verkossa eli veloitamme vain 5% myynnistä vuoden ajan, jonka jälkeen hinta normalisoituu 20% provisioon. Pilottiryhmä sitoutuu antamaan palautetta Studegon käytettävyydestä, mahdollisista kehityskohteista sekä kouluttajan toiveista. Palaute annetaan nettisivujen kautta tai sähköpostitse suoraan info@studego.com. Studego voi myös kerätä referenssejä kouluttajilta.

Emme määrittele, kuinka usein palautetta tulee antaa vaan luotamme, että kouluttaja kertoo näkemyksensä, toiveensa, mahdolliset bugit ja muut käyttäjäkokemuksensa itsenäisesti ja aktiivisesti. Saatamme olla yhteyksissä myös puhelimitse ja kysellä kokemuksia Studegon parissa. Haluamme rakentaa alustastamme mahdollisimman käyttäjäystävällisen, joten meille on tärkeää saada palautetta eri alan kouluttajilta. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää pilottiryhmästä tai mistä vain Studegoa koskien.  Laita sähköpostia info@studego.com, jos haluat olla yksi näistä kouluttajista. 

Tervetuloa nauttimaan huolettomasta kouluttamisesta!

Studegossa on menneillään Back to kaamos -kampanja, jossa voit voittaa miniloman puolihoidolla. Osallistu kampanjaan ja helpota omaa kaamostasi!