Lyhyesti: Studego on kotimainen erittäin helppokäyttöinen verkkokoulutusalusta, jossa voit vaivattomasti myydä sekä ostaa osaamista ilman huolta laskutuksesta ja teknisestä toteutuksesta. Studegossa saat lisänäkyvyyttä ja -ansioita. Hinnoittelumme on kouluttajaystävällinen.

Tiivistettynä näin. Ehkä se ei kuitenkaan avannut aukottomasti kaikkea, joten skrollaa alaspäin niin saat lisää tietoa Studegosta.

verkkokurssi alusta

Kotimaisuus

Studego on kotimainen verkkokoulutusalusta, jonka suunnittelu, kehitys ja toteutus ovat suomalaisten yritysten käsialaa. Yrityksemme keskeisin arvo on luoda työtä ja mahdollisuuksia ympärillemme. Uskomme vahvasti suomalaiseen osaamiseen ja sen mahdollisuuksiin myös kansainvälisesti. Itsensä kehittäminen sekä kouluttautuminen luovat vaihtoehtoja elämään ja ovat yksi hyvinvoinnin pilareista. Yrityksemme tärkein tehtävä on mahdollistaa kasvu ja kehitys.

Helppokäyttöisyys

Studegon käyttäminen on erittäin helppoa. Alustan toiminnallisuudet on testattu eri käyttäjillä useaan kertaan ja palautteiden perusteella olemme luoneet loogisesti toimivan ja selkeän verkkokoulutusalustan. Alustan tärkein toimintaperiaate on käyttäjäystävällisyys. Uskomme, että jokainen kouluttaja ja käyttäjä ottavat alustan sujuvasti haltuun.

Studegon avulla kouluttaja saa keskittyä rauhassa kouluttamiseen. Hänen ei tarvitse huolehtia rahaliikenteestä ja tekniikasta, ne hoituvat alustan kautta. Keskity siihen, mitä haluat kehittää, priorisoi muu. Tätä palvelua tarjoamme jokaiselle käyttäjälle.

Jokaisella käyttäjällä on Oma sivu– valikossa Kirjasto, jossa näkyvät ostetut kurssit ja livekoulutukset. Sivun kautta käyttäjä voi hallinnoida omaa sivuaan ja toimintojaan alustalla. Kouluttajalla (kuvan alaosa) aukenee myös Kouluttajalle– valikko, jossa hän voi muokata omaa kouluttajaprofiiliaan sekä muokata koulutustarjontaansa.

Hakutoiminnon avulla käyttäjä voi etsiä kouluttajia ja koulutuksia.

Hyödyt

Studegossa voit järjestää verkkokursseja ja maksullisia livekoulutuksia. Ne voivat olla mitä vain webinaareista yksityisiin konsultaatioihin.

Verkkokurssit on helppo tehdä kurssisuunnittelijan avulla. Videoiden lisäksi kurssisi voi sisältää erilaisia tehtäviä, kuvia ja dokumentteja. Alusta sisältää kurssitehtävä-ominaisuuden, johon kouluttaja voi tehdä avoimia kysymyksiä ja oikein/väärin- tai vaihtoehtoisia valintatehtäviä. Tehtävien vastaukset liitetään kehittymisen seuraaminen -toimintoon, josta käyttäjä voi seurata verkkokurssin edistymistä.

Webinaarien ja konsultaatioiden järjestäminen on selkeää ja yksinkertaista Studegossa. Kouluttajan kalenteri -toiminnon avulla voit kalenteroida ja myydä livekoulutuksiasi. Käyttäjät näkevät kouluttajan kalenterista tarjolla olevat livekoulutukset. Livekoulutukset näkyvät myös kategorioiden alla sekä etusivulla.

Kirjautuminen ja profiilin luominen sekä ylläpito on maksutonta. Profiilissa saa mainostaa myös omia verkkosivuja sekä sosiaalisen median kanavia. Emme ole kilpaileva vaan mahdollistava taho.

Hinnoittelu

Intohimonamme on mahdollistaa ja luoda työtä. Sen vuoksi tarjoamme erittäin kilpailukykyistä hintaa muille yrittäjille. Tarjoamme kahta hinnoittelumallia: myyntiprovisio tai vaihtoehtoisesti kk-hinnoittelu.

Ei kiinteitä aloitus- tai kk-maksuja, ei myöskään muita juoksevia kuluja. Veloitamme vain 20% myyntiprovision tuotteestasi.

Mikäli haluat kk-hinnoittelun, ota yhteyttä info@studego.com. Rajaton- paketista veloitamme 175€/kk/kouluttaja, vuosiperusteisessa hinnoittelussa -10% kk-maksusta. Halutessasi räätälöimme myös tarpeisiisi sopivan kk-hintaisen paketin.