KEVÄTKAMPANJA KOULUTTAJILLE: -50% LOPPUVUODEN AJAKSI

Onko sinulla jotain sellaista, mitä voisit jakaa muillekin verkkokurssien tai livekoulutuksen avulla? Haluatko auttaa muita ihmisiä saavuttamaan parempaa hyvinvointia ja ammattitaitoa? Studegon avulla voit valmentaa missä ja milloin vain, eikä sinun tarvitse varata aikaa työmatkoihin. Sinun ei myös tarvitse varata aikaa laskutukseen tai tekniseen toteutukseen, sillä ne sisältyvät automaattisesti palveluun. Palvelu on erittäin helppokäyttöinen eikä vaadi mitään erikoisosaamista tietokonetaidoissa.

Studego on oppimisen- ja kouluttamisen verkkoympäristö, jossa on erittäin helppo myydä sekä ostaa osaamista. Useilla meillä on joitain taitoja tai oppeja, jotka voivat tuoda merkittävää arvoa toisen ihmisen elämään. Ihmiset ovat aina oppineet mestarilta kisällille- menetelmällä ja se on nyt erittäin helppoa toteuttaa myös verkossa. Olemme rakentaneet Studegon, jotta tämä koulutusprosessi voisi tapahtua vaivattomasti ja mahdollisimman moni voisi kehittyä omalla sarallaan. Mikään ei ole niin hienoa, kuin huomata oppivansa uusia asioita tai olla auttamassa toista tällä polulla. Se luo uutta energiaa, ammattitaitoa ja hyvinvointia elämään, joka heijastuu kokonaisvaltaisesti yksilöön ja ympäristöön.

Haluatko tutustua paremmin Studegoon ja sen ominaisuuksiin? Klikkaa seuraavasta linkistä niin saat kattavan kuvan palvelusta.

verkkokurssi alusta

Nyt kannattaa painaa tuota painiketta, sillä meillä on kampanja kouluttajille. Kirjaudu kouluttajaksi toukokuuhun mennessä, jolloin saat hinnoittelusta -50% loppuvuoden ajan. Emme peri aloitus- tai kk-maksuja eikä kauttamme tule mitään yllättäviä lisäkuluja. Perimme normaalisti 20% myyntiprovision, mutta nyt siis se on mahdollista saada puoleen hintaan vuoden 2021 loppuun saakka.

Tarjoamme lisäksi kiinteää kk-hinnoittelua 175€/kk/kouluttaja, joten kampanjamme koskee myös tätä hinnoittelumallia. Ole yhteydessä info@studego.com, jos haluat tämän hinnoittelumallin.

Olet mukana kevätkampanjassa, kun kirjaudut kouluttajaksi sekä luot julkisen kouluttajaprofiilin toukokuun loppuun mennessä. Kouluttajaprofiilin luontiin tarvitaan y-tunnus.

Miten voit hyötyä Studegosta omassa yritystoiminnassasi?

Studegossa voit järjestää verkkokursseja tai maksullisia webinaareja/konsultaatioita. Verkkokouluttamisen järjestäminen on erittäin vaivatonta ja alusta mahdollistaa valtavat määrät eri tapoja kehittää omaa liiketoimintaa. Voit järjestää livekoulutuksen avulla ryhmä- tai yksilöohjauksia, valmennuksia ja koulutuksia, esiintymisiä, tuote-esittelyjä – ja myyntejä, sparrausta… oikeastaan vain mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea se voi olla.

Aiemmassa blogipostauksessa neuvoimme rautalankamallin livekoulutuksen järjestämiseen. Studegon kautta sinun ei tarvitse erikseen lähettää linkkejä tai laskuttaa asiakkaitasi. Voit rauhassa keskittyä kouluttamiseen ja säästät valtavasti aikaa sekä energiaa, kun sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin ydinosaamisestasi. Seuraavasta linkistä löydät ohjeet livekoulutusten järjestämiseen.

Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja luoda oma kouluttaja-profiili Studegoon. Se on maksutonta ja saat kauttamme lisänäkyvyyttä itsellesi sekä koulutustarjonnallesi. Haluamme olla luomassa työtä, joten emme ole kilpaileva vaan mahdollistava taho. Profiilissasi voit tuoda esille verkkosivustosi sekä somekanavasi kuin myös muualla olevan koulutustarjontasi. Haluamme luoda yhteistä hyvää ja tarjota mahdollisuuksia ympärillemme sekä olla tukemassa jokaisen kasvua, niin yksityishenkilöiden kuin yritysten.