Olemme valtavalla innolla kehittäneet tätä alustaa, sillä uskomme sen ratkaisevan monia teknisiä ongelmia ja auttavan ihmisiä toteuttamaan omia unelmiaan ja tavoitteitaan. Haluamme kannustaa ihmisiä kehittämään itseään, sillä se luo pitkäaikaista hyvinvointia jokaisen arkeen. Uskomme myös, että motivoiva työ on erittäin merkittävä osuus kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Tahdomme Studegon avulla luoda työtä sekä työllistää muita yrittäjiä ja yrittäjähenkisiä. Yhdessä rakennamme huomisen!

Mitä on tulossa?

Studegossa kehitystä tapahtuu jatkuvasti, niin myös teknisellä puolella. Tässä muutama poiminta tulevista toiminnallisuuksista, mitä olemme alustalle suunnitelleet. Artikkelissa esitellyt toiminnallisuudet tullaan ottamaan käyttöön vaiheittain alpha-vaiheen aikana ja sen jälkeen.

Kurssien suunnittelija

Studegon seuraavissa versioissa voit suunnitella ja muokata monipuolisemmin omia verkkokurssejasi. Videoiden lisäksi kurssisi voi sisältää erilaisia tehtäviä tai dokumentteja. Pystyt järjestelemään, muokkaamaan ja poistamaan eri tiedostomuotoja vaivattomasti.

Kurssitehtävät

Studegon seuraavissa versioissa kouluttaja voi lisätä kursseihin tehtäviä. Tehtäviin voi määritellä kysymyksiä, oikein/väärin- tai vaihtoehtoisia valintatehtäviä. Tehtävien vastaukset liitetään Kehittymisen seuraaminen -toimintoon.

Kurssidokumentit

Kouluttajana sinun on mahdollista liittää kursseihisi dokumentteja, jotka näkyvät suoraan kurssinäkymässä eikä niitä tarvitse ladata erikseen.

Kehittymisen seuraaminen

Verkkokurssihin on tulossa kehittymisen seuraaminen- toiminto, josta käyttäjä voi seurata kurssin etenemistä. Kurssien yläosassa sijaitseva toiminnallisuus (kuvassa sininen palkki) päivittyy sitä mukaan, kun käyttäjä katsoo kurssin videoita ja suorittaa tehtäviään.

Ajastetut kurssit

Kouluttajien on mahdollista luoda kurssi, jossa kurssin osallistujat suorittavat tehtävänsä kouluttajan määrittelemän ajastuksen mukaan. Tehtävät ovat aluksi esikatelu-tilassa, ja avautuvat kouluttajan suunnitelman mukaan kurssin edetessä.

Siksi, että kehitys jatkuisi.

Yllä esittelimme osan toiminnallisuuksista, jotka ovat tulossa alustalle. Kehitteillä on paljon muitakin osioita, jotka helpottavat etäkoulutuksen järjestämistä. Mitä toiminnallisuuksia sinä haluaisit nähdä Studegon seuraavissa versioissa? Kerro toiveistasi rohkeasti palautelomakkeella, jotta voimme tarjota käyttöösi vieläkin paremman Studegon.